19 marraskuuta 2017

EO-karsinnat -18, Pietarsaari

Kun ilmoittautuminen Pietarsaaren karsintoihin alkoi, oltiin Novan kanssa Sagin rankingin sijalla 418, mutta koska etelästä on niin pitkä matka pohjoiseen ;), sai karsintoihin ilmoittautua myös top 200 ulkopuoliset koirakot. Loppujen lopuksi medi koirakoita ilmoittautui 75kpl. Lähtöjärjestys oli rankingin mukaan käänteinen, joten NOvan kanssa startattiin medien kolmantena koirakkona.

Aamu aloitettiin hypärillä. Sieltä tuloksena parin kiellon jälkeen hyl huolimattoman ohjauksen takia. Pitkä ajomatka ja aikainen herätys tuntui itsellä vielä jaloissa ja meno ei ollut parasta mahdollista. Fiilis oli kuitenkin hyvä ja tulipahan todettua, että saksalaiset on opittu ja saatu toimimaan radalla :). Tältä radalta ei ole videota, koska livestream temppuili alussa, mutta ratapiirros löytyy. Tuomarina oli Anders Virtanen.

Seuraavana oli vuorossa Katarina Virkkalan agilityrata. Sinne saatiin jo ihan eri meno päälle ja ainoaksi virheeksi jäi keppien kielto. Kepit on meillä muutenkin treenilistalla ja nyt otetaan ne tosissaan tavoitteeksi. Nyt en uskaltanut luottaa tarpeeksi, kun kepeille tultiin loivasta avokulmasta ja niille olisi pitänyt tehdä takaleikkaus, Nova ajautui väärälle puolelle ensimmäistä keppiä ja siitä kielto. Loppusuoraa pitää myös vahvistaa, että Novalle saisi enemmän imua maaliin. Muuten rata ja fiilis oli kyllä huippu :). Video pätkäisty Sagin livesteamista.Hetki kärjessä :)Koska meillä ei ollut pisteitä aiemmilta radoilta, startattiin viimeisellekkin radalle kolmantena. Finaalissa tuomarina oli Vesa Sivonen. Radassa oli omat haasteensa, meillä pari omaa pikkuvirhettä aiheutti 2 kieltoa, mutta taas saatiin mennä mahtavalla fiiliksellä ja tehdä meille hieno rata :).
Video pätkäisty Sagin livesteamista.Kaiken kaikkiaan oli mahtava kokemus päästä ensimmäistä kertaa kisaamaan isoihin kisoihin Novan kanssa ja vielä mahtavampaa oli huomata, että meillekkin radat oli mahdollisia :). Hirveästi ei nolia tullut ja tuloksissa ei pahasti huipulla kisaaville hävitty. Toivottavasti meillä on vielä monet vastaavat kisat edessä, Nova oli nimittäin paras mahdollinen pari radalla <3. 

Parti pääsi myös haistelemaan isojen kisojen fiilistä ja oli taas ihan kotonaan :). Pentukurssin kotiläksyjäkin treenattiin tunnollisesti kentän laidalla :). 


Pakitustreeni menossa :)