03 toukokuuta 2019

Eläinlääkärissä ja KoiraNetissä

Pennut kävivät aamulla Kaisan silmien alla Kamussa tarkistettavana ❤. Athoksen ja Aramiksen kulkuset tuntuivat vasta kanavassa, mutta jospa nekin ajan kanssa sieltä tipahtavat paikalleen 😊. Muilta osin kaikki pennut olivat täydellisiä 💖.
Sirujen myötä pennut ovat virallisestikkin olemassa KoiraNetissä ja aika avata ajatusta nimien takana.

Kaikki nimet tulevat britannialaisista/ kelttiläisistä nimistä. Olin jo pitkän aikaa kaavaillut b-pentueen mahdolliselle narttu pennulle nimeksi Brianna, lopulta nimeksi kääntyi Breanna, sillä se sopi hyvin veljille kampoihin panevalle äkäpussille, ja toivottavasti tulevaisuudessa linjaa jatkavalle tytölle enemmän kuin hyvin 💛.

Sitten pojat, nuo kolme niin sisäisesti kuin ulkoisesti erilaista ja omalla tavallaan täydellistä koiran alkua. Niille valikoitui kutakin kuvaava, eläintä tarkoittava nimi.
Pieni trikkipoika, vauhdikas tirriäinen ja kaikkia tasapuolisesti kiusaava, jonka valkoinen kaulusläsi muistutti pienenä lintua, sai korppia tarkoittavan nimen.
Pentueen isoin, välillä tuumaileva, mutta innostuessaan täysillä menevä ja vastoinkäymiset päältään puistava porukan ahnein nalletassu sai tottakai nimensä karhun mukaan.
Viimeisimpänä mutta sitäkin hienompana on oman tiensä kulkija, leikkimisestä ruokaa enemmän kiinnostuva ja kaiken ensimmäisenä uteliaasti tutkiva, jonka nimi tulee sudesta.

Milady = Kivihiilen Breanna - vahva ja jalosukuinen

 Athos = Kivihiilen Branok - nokkela korppi

Porthos = Kivihiilen Berend - rohkea karhu

Aramis = Kivihiilen Bardolphe - älykäs susi