31 toukokuuta 2021

Viralliset nimet

 Pentujen viralliset nimet on vihdoin päätetty ja tässä esittelyt ja ajatukset nimien takana:

Halla, Kivihiilen Caegel

Caegel tarkoittaa itsenäistä, itsevarmaa, luottavaista yksilöä. Se sopii hyvin Partin esikoiselle, joka on ensimmäisenä menossa uuteen paikkaan eikä pienestä hätkähdä. Halla ja Kaisla ovat porukan äkäisimmät ja Hallalta tuntuu löytyvän taistelutahtoa niin ihmisten kuin sisarusten kanssa leikkiessä.


Savi, Kivihiilen Carenza

Carenza tarkoittaa rakastavaa ja hellää tyttöä ja se on täydellinen nimi meidän sylissä nukkumista rakastavalle pusutytölle <3. Ulkokuoren ei pidä antaa hämätä, sillä myös tämä tyttö osaa iskeä hampaansa varpaaseen, kun sitä vähiten odottaa.


Nila, Kivihiilen Caralyne

Caralyne tarkoittaa päättäväistä, mutta kilttiä persoonaa. Nila on hiljainen puurtaja, se saattaa esimerkiksi päättää siirtää maton eteisestä olkkariin, mutta uskoo aikuisten kertoessa rajat. Partin tapaan sen kanssa on sormet vaarassa, jos nameja on tarjolla.


Kajo, Kivihiilen Cenfrith

Cenfrith tarkoittaa lahjakasta, ahkeraa, realistista yksilöä. Kajo on porukan tuumailija, joka tietää tarkkaan ruoka-ajat ja vaikka syttyy ehkä hitaammin kuin muut, niin vauhtiin päästessään ei anna minkään pidätellä itseään.


Kaisla, Kivihiilen Ceonna

Ceonna tarkoittaa tuhmaa ja hupsua, mutta rakasta yksilöä. Kaisla on porukan nuorin, mutta äkäisin. Siitä näki jo kolmen viikon ikäisenä, että se tarvitsee osaavan kodin, mutta oikeissa käsissä siitä löytyy paljon potentiaalia. Siinä on juuri sitä kipinää mistä tykkään omissa koirissani <3.