28 maaliskuuta 2024

Pentujen nimet

Pennut ovat kasvaneet kohisten ja eilen oli vuorossa pentutarkki ja sirutus.

Tarkissa kaikki saivat puhtaat paperit ja pennut ovat kohta valmiit suuntaamaan uusiin seikkailuihin 💕.

Pienet ovat nyt myös virallisesti olemassa Kennelliitonkin mielestä, joten on taas aika avata lyhyesti ajatusta nimien takana.


Loki, porukan ainoa poika sai nimekseen Kivihiilen Feegan. Feegan tarkoittaa lasta, joka on innostunut, innokas, kiihkeä. Sitä tämä pikku poika on 💙. Se haluaa olla kaikessa mukana ja kertoo kyllä jos jokin ei miellytä. Vapauden rajoittamisesta ei tykätä yhtään tällä hetkellä ja Partin kanssa vedetään lelua kunnon asenteella ja ärinällä.

Katla , porukan rohkein, on Kivihiilen Faren. Faren on henkilä joka rakastaa seikkailuja. Katla on pienestä asti ollut ensimmäisenä joka paikassa. Se piti 1,5 viikkoisena käydä työpäivän keskellä pelastamassa takaisin laatikkoon, kun oli ensimmäisellä seikkailullaan ennen silmien aukeamista. Se karkasi laatikosta myös kolmen viikon ikäisenä ennen olkkariin muuttoa eikä se pysy nykyäänkään aitauksessa, ilman että aitausta vahvistaa harva se päivä. Töissä se nimettiin Houdiniksi, kun seurattiin kamerasta pakomatkaa aitauksesta.

Frida, tytöistä pienempi ja mustempi, on Kivihiilen Frisa. Frisa on yhdistelmä tulta ja jäätä. Frida on pieni ja sievä. Sisaruksiaan harkitsevaisempi. Saattaa uusia ihmisiä ja koiria ensin katsoa kauempaa, mutta kun se jostain tykkää, niin se on ihana pusuttelija. Söpö ilme peittää alleen pienen pirun, joka iskee naskalihampaat varpaisiin, kun silmä välttää.

Katla, Loki, Frida