01 lokakuuta 2017

Tornion agikisat

Meillä tuntuu Torniossa menevän monesti hyvin, mm. eka agitulos ikinä ja 2-luokan serti on saatu Torkkin kisoista. Tänään lähdettiin liikenteeseen hyvällä fiiliksellä, tuomarina oli Anne Savioja. Ekalla radalla kohtaloksi koitui kolmannen esteen takakierto, jossa ohjaus ei vienyt ihan loppuun asti. Nova hyppäsi hypyn väärään suuntaan, mutta jatkettiin matkaa sujuvasti ja koko muu rata oli aivan unelma <3. Ei olisi voinut olla erilaisempaa menoa parin viikon takaisiin OKK:n kisoihin, joissa Nova oli vain kädessä kiinni.


Toisella radalla tuli muutama pieni moka itsellä, jotka maksoivat onneksi vain aikaa, saatiin nimittäin meidän toinen nolla <3 <3.

Kolmas rata kaatui niin ikään kolmanteen esteeseen. Unohdin niisto-persjätössä kääntää pään, Nova vilahti seläntakaa toiselle puolelle ja meni kepeille väärään väliin. Rata jatkui sujuvasti vaikka jossain välissä napattiin väärä putkenpää. Rata lopulta päättyi A:lle, jossa treenattiin kontaktilla pysymistä.

Kaikenkaikkiaan kaikki radat oli upeita <3 <3. Pieniä virheitä, mutta fiilis oli aivan mahtava kaikki radat. Me mentiin eikä meinattu ja yhtään rimaa ei tullut alas koko päivän aikana :). Parin viikon päästä jatketaan OKK:lla, sitä ennen vaihdetaan hetkeksi lajia rallyn pariin :).